Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Συγκινητική ανταπόκριση των ανθρώπων στην συλλογή τροφίμων της Ι.Μ.Χαλκίδος




Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011, όπως είχε ανακοινωθεί, έλαβε χώρα η συλλογή τροφίμων για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος (Αντωνίου 15, Χαλκίδα,
τηλ. 22210.23253), στα Καταστήματα των Super Markets ΓΑΛΗΝΟΣ (σε όλα τα καταστήματα της Χαλκίδας, της Ερέτριας και της Νέας Αρτάκης) και Α/Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στη Χαλκίδα.
Η ανταπόκριση των ανθρώπων και σ’ αυτό το κάλεσμα της Τοπικής μας Εκκλησίας για προσφορά στον πλησίον, υπήρξε σπουδαία και συγκινητική, αν αναλογιστούμε μάλιστα και την δυσκολία που υπάρχει σε όλους, λόγω της οικονομικής κρίσεως που μαστίζει εφέτος την Πατρίδα μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επιθυμεί και δημοσίως να εκφράσει τις ευχαριστίες του αλλά και όλων των συνεργατών του, Κληρικών και λαϊκών, στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας, σε όλους εκείνους που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και προσέφεραν τρόφιμα για τους πολλούς πτωχούς αδελφούς μας, που καθημερινά προσέρχονται στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Εκκλησίας, για να βρουν βοήθεια και συμπαράσταση, όπως και στους υπευθύνους και τους εργαζομένους στα ανωτέρω καταστήματα Super Markets ΓΑΛΗΝΟΣ και Α/Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για την βοήθειά τους σ’ αυτή την προσπάθεια, η οποία υπήρξε ουσιαστική και καρποφόρα.

Ο λαός μας υπήρξε πάντοτε φιλότιμος και σήμερα, στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, θα σταθεί και πάλι πλησίον των ενδεών και εχόντων ανάγκη συνανθρώπων μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου